MAGACINSKE POLICE – DIRIUS PLUS


POLICE ZA MAGACINE I SKLADIŠTA

Ako tražite kvalitetne i izdržljive magacinske police za vaše skladište, onda ste na pravom mestu! Dirius plus vam nudi magacinske police koje su idealne za organizaciju i skladištenje svih vrsta robe, bez obzira na veličinu ili težinu, kontaktirajte nas kako bi izabrali najbolje rešenje za vaše skladište. Naše magacinske police, kao i police za markete su izrađene od visokokvalitetnih materijala koji garantiraju dugotrajnost i pouzdanost.

S obzirom na to da su modularne, lako se mogu prilagoditi vašim potrebama i veličini skladišnog prostora. Svi naši proizvodi su testirani i sertifikovani, tako da možete biti sigurni da su sigurni i pouzdani. Osim toga, naše magacinske police su vrlo jednostavne za montažu, koju u zavisnosti od dogovora vrše i naši zaposleni. Mi smo uvereni da će naše magacinske police biti savršeno rešenje za vaše skladišne potrebe i da ćete biti zadovoljni kvalitetom i uslugom montiranja.

U zavisnosti od vaših potreba, pored polica za markete i druge opreme za markete u našoj ponudi možete izabrati i magacinsku opremu, kao što su:

MAGACINSKE POLICE: PALETNI REGALI

Naša kompanija Dirius Plus vam nudi Iron Fist paletne regale Italijanske proizvodnje i dizajna novije generacije. Oni se jednostavno sklapaju, u osnovi imaju dva segmenta, okvira i greda. Okviri se postavljaju u vertikalnom položaju i formiraju se stubovima, dijagonalama i poprečnim šipkama. Grede se postavljaju u horizontalnom položaju i one su oslonac paletnih regala. Mogu se koristiti u različite svrhe, velike su nosivosti i izdržljivosti. Grede i stubovi su u perfektnoj kombinaciji i garantuju stabilnost.

Magacinske police - Paletni regali

MAGACINSKE POLICE: POLIČNI REGALI

Polični regali Uniznic Easy su takođe Italijanske proizvodnje i dizajna koje se sa lakoćom spajaju čije su police povezane između sebe što ih čini kompatibilnim i izdržljivim. One su pocinkovane što znači da se mogu koristiti i u vlažnim prostorima. Uniznic Easy polični regali su veoma laki, adaptiraju se različitim potrebama skladišnih prostora.

KAKO ODABRATI MAGACINSKE POLICE

Ako ste vlasnik skladišta ili se bavite logistikom, sigurno znate koliko je važno imati dobro organizovano skladište. Upravljanje skladištem je ključno za efikasno poslovanje, a magacinske police su jedan od najvažnijih elemenata za organizaciju skladišta. Takođe svi koji se bave trgovinom pored svojih maloprodajnih objekata u kojima imaju police za markete i drugu opremu za markete, moraju imati i magacinski prostor gde će držati zalihe robe, a to je najbolje sortirati na magacinskim policama.

Magacinske police su namenjene za skladištenje proizvoda i robe, a postoje različite vrste koje se mogu koristiti u skladištima. U zavisnosti od vaših potreba, možete izabrati metalne police, čelične, ili drvene za skladištenje različitih vrsta robe. Metalne i čelične su najčešće korišćene u industrijskim okruženjima zbog svoje izdržljivosti i fleksibilnosti. Drvene su najbolje za skladištenje lakših predmeta.

Metalne police su najčešće korišćene u skladištima zbog svoje izdržljivosti i fleksibilnosti. Ove magacinske police su idealne za skladištenje teških predmeta i za upotrebu u industrijskim i skladišnim okruženjima.

Čelične police su takođe izdržljive i lako se održavaju, a idealne su za skladištenje manjih predmeta i sitne robe.

Drvene police su najbolje za skladištenje lakših predmeta kao što su papiri, tekstil, ili manji proizvodi. One su takođe dobra opcija ako vaš budžet ne dozvoljava kupovinu metalnih ili čeličnih.

Kada birate magacinske police za vaše skladište, važno je uzeti u obzir faktore poput veličine skladišnog prostora, težine i veličine robe, kao i budžeta koji imate na raspolaganju. Takođe, trebalo bi da razmislite o tome da li vam treba model sa mogućnošću podešavanja visine kako biste ih prilagodili potrebama vašeg skladišta. Ovo znači da magacinske police treba da budu fleksibilne i prilagodljive, tako da se mogu lako prilagoditi promenama u vašem inventaru ili u vašem skladišnom prostoru. Poželjno je i da se one mogu lako razmontirati u slučaju selidbe vašeg posla.

Postoje različite vrste magacinskih polica koje se mogu koristiti u zavisnosti od specifičnih potreba vašeg poslovanja. Na primer, za skladištenje teških paleta, možete koristiti paletne regale sa visokom nosivošću i dugačkim nosačima. Za skladištenje manjih artikala, poput delova ili proizvoda sa visokom stopom prodaje, za potrebe prodavnica gde sva roba ne može stati na police za markete, možda će biti potrebne magacinske police sa više nivoa.

magacinske-police-policni-regali

Važno je da odaberete magacinske police koje su dovoljno jake i izdržljive da izdrže težinu vašeg inventara. To će obezbediti sigurnost vaših zaliha i smanjiti rizik od oštećenja. Takođe je važno da budu dovoljno visoke da maksimiziraju vertikalni prostor u vašem magacinu.

Takođe, treba da obratite pažnju na oblik i veličinu vaših artikala. Različiti proizvodi zahtevaju različite magacinske police. Na primer, manji proizvodi bi mogli biti smešteni na polici sa više nivoa, dok bi veći i teži proizvodi zahtevali one koje mogu podneti veću težinu.

Uz to, treba da razmotrite i ergonomiju kada birate magacinske police. One treba da budu prilagođene tako da vaši radnici mogu lako da pristupe i manipulišu artiklima bez prevelikog naprezanja ili rizika od povrede.

Na kraju, ne zaboravite da odaberete kvalitetne magacinske police od pouzdanog proizvođača kao što je Ross kako biste bili sigurni da su vaše police izdržljive i da će trajati dugi niz godina. Kvalitetni modeli ne samo da su izdržljivije, već će i bolje služiti svojoj svrsi i olakšati organizaciju skladišta. Kvalitetne magacinske police su izdržljive i pružaju dugotrajnu zaštitu za vaš inventar. Takođe, one će vam pomoći da smanjite troškove održavanja i popravki u budućnosti.

Dirius plus u svojoj ponudi ima i opremu za markete kao što su:

Ako tražite najbolje magacinske police za vaše skladište, kontaktirajte Dirius plus i rado ćemo vam pomoći da pronađete savršene modele za vaše potrebe. Naše iskustvo u distribuciji magacinskih polica garantuje da ćete dobiti visokokvalitetne proizvode koji će vam pomoći da organizujete vaše skladište na najbolji mogući način.

KAKO ORGANIZOVATI MAGACINSKE POLICE

Produktivna organizacija skladišta igra bitnu ulogu povećanju profitabilnosti i uspeha vaše firme. Jako bitan faktor u efikasnoj optimizaciji skladišta su i magacinske police. One vam olakšavaju rad, preglednost, omogućuju bolji pristup, pregled i skladištenje svih vrsta robe, te na taj način se umanjuje mogućnost oštećenja proizvoda.

Magacinske police su ključni deo efikasnog skladištenja i organizacije inventara. Kada birate model za svoje skladište, treba da uzmete u obzir nekoliko faktora koji će osigurati da vaš prostor bude maksimalno iskorišćen i organizovan. Magacinske police treba da budu organizovane tako da se inventar lako može locirati i pristupiti. Razmotrite korišćenje oznaka i sistema označavanja kako biste olakšali identifikaciju zaliha.

Ukratko, odabir pravih magacinskih polica može biti ključni faktor za uspešno skladištenje i organizaciju vašeg inventara. Izaberite magacinske police koje su dovoljno jake i izdržljive, prilagodite ih obliku i veličini vaših artikala, i organizujte ih na način koji olakšava identifikaciju i pristup zaliha.

phone-icon
email-icon
viber-icon
map-icon
top-up-icon